Ο κορονοϊός «καθυστερεί» το Κύπελλο Ελλάδας, μετά το Πάσχα οι αγώνες

eurokinissi

Η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της, ενημέρωσε ότι οι αναμετρήσεις που απομένουν στο Κύπελλο Ελλάδας θα διεξαχθούν τελικά μετά από το Πάσχα.

Αρχικά ο προημιτελικός του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι ήταν προγραμματισμένος για τη Μεγάλη Τρίτη, ωστόσο πολλές αναβολές στην Stoiximan Basket League πήγαν όλο το πρόγραμμα πίσω κι έτσι ο προημιτελικός θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα, 4 Μαΐου, στις 17:00 στο ΟΑΚΑ.

Έτσι πλέον ο προημιτελικός θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα, 4 Μαΐου, στις 17:00 στο ΟΑΚΑ. Ο ημιτελικός μεταξύ του νικητή και του Λαυρίου θα γίνει στις 6 Μαΐου και ο τελικός, όπου ήδη βρίσκεται ο Προμηθέας, στις 9 Μαΐου.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Εξαιτίας της αναβολής αγώνων της Basket League και μετά από σχετικό αίτημα του ΕΣΑΚΕ, η διεξαγωγή του προημιτελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, Παναθηναϊκός – Περιστέρι αντί 27/4 θα διεξαχθεί Τρίτη 4/5 στις 17.00 στο ΟΑΚΑ. Αντίστοιχα, ο ημιτελικός ανάμεσα στον νικητή της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Περιστέρι και το Λαύριο θα διεξαχθεί στις 6/5 και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών στις 9/5.

Πηγή: overfm.gr



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rLm9Tr
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.