Έξαλλος με τον Τριαντάφυλλο ο Γιώργος Λιάγκας: «Θλιβερή παράσταση, εθνικιστικό παραλήρημα»

Έξαλλος με τον Τριαντάφυλλο ο Γιώργος Λιάγκας: «Θλιβερή παράσταση, εθνικιστικό παραλήρημα»

Τα όσα είπε στο Survivor ο Τριαντάφυλλος για την καταγωγή του Γιώργου Κόρομι, έπαιξαν στο Πρωινό και προκάλεσαν το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα.

«Βγάζει τώρα ένα… δεν ξέρω αν πρέπει να το πω για ένα reality παιχνίδι- ένα εθνικιστικό παραλήρημα, όταν αφήνει αιχμές για την καταγωγή του Κόρομι, λέγοντας ότι είναι Ούγγρος» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Και πρόσθεσε: «Ας μου επιτραπεί να χαρακτηρίσω όλη αυτή την παράσταση του Τριαντάφυλλου τουλάχιστον θλιβερή. Είναι θλιβερή! Είναι γραφικότητες»!

Τι είπε ο Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος, το βράδυ της Τετάρτης, μιλώντας στη φίλη του Μαριάνθη αναφέρθηκε στην ουγγρική καταγωγή του Κόρο επειδή όπως ανέφερε έχουν πρόβλημα με την προφορά της Μαριάνθης η οποία είναι από τη Θεσσαλονίκη.

«Τι πρόβλημα έχετε ρε;» είπε. «Ναι, ρε, είναι ντόμπρα είναι Θεσσαλονικάρα, είναι ένα απλό παιδί του λαού και δεν ντρέπεται γι' αυτό. Μιλάς για τη Θεσσαλονίκη ρε Κόρο; Ήρθες από την Ουγγαρία και καλώς ήρθες να μας πεις γιατί λέμε "έλα να σε πω και να με πεις"; Ποιοι είστε ρε; Το ίδιο κάνουν και για μένα όταν λέω για την Ελλάδα μας και την Κύπρο. Ξέρεις εσύ για την Κύπρο; Επειδή είσαι μισός Ούγγρος και μισός Έλληνας ξέρεις; Εγώ έχω κάνει φιλίες στην Κύπρο που δεν είναι πουλημένες».via Ειδήσεις https://ift.tt/3cHMwFI
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.