Ερευνητική εργασία μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του ΑΠΘ

Αξιότιμοι κύριοι

 

Η χρονική περίοδος που βιώνουμε είναι ιδιαίτερα δύσκολη για όλους μας, με συγκεκριμένους επαγγελματικούς κλάδους να έχουν πληγεί ιδιαίτερα.

Έως σήμερα καμία μελέτη δεν έχει καταγράψει τις επιπτώσεις της καραντίνας και της πανδημίας σε συγκεκριμένους επαγγελματικούς κλάδους, έτσι ώστε να αναγνωριστεί το πρόβλημα στο πραγματικό του μέγεθος και να ληφθούν τα αντίστοιχα μέτρα.

Στα πλαίσια διπλωματικής εργασίας μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του ΑΠΘ, αποφασίσαμε να καταγράψουμε την ψυχολογία, τις πεποιθήσεις και τις επιπτώσεις (οικονομικές και μη), που έχει η καραντίνα και η πανδημία στην ζωή μας. Το ερωτηματολόγιο είναι διαδικτυακό, ανώνυμο και απαιτεί περίπου 15 λεπτά από τον χρόνο των συμμετεχόντων. Αποτελέσματά του αναμένετε να είναι σημαντικά στο να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τις επιπτώσεις τις πανδημίας και να διεκδικήσουμε μαζί την υγεία που μας αξίζει. Παρακαλούμε τα αξιότιμα μέλη σας, να μας βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια, αφιερώνοντας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους.

Παρακαλούμε όπως προωθήσετε το παρακάτω link  στα μέλη σας, ώστε να συμμετέχουν στην προσπάθειά μας ή κοινοποιήστε το όπου πιστεύεται ότι θα είναι χρήσιμο.

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUDhfTKqMueyUHpctNwv3PY-S8hGRuXreznEwcx8rWaf9g3Q/viewform?usp=sf_link

 

Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

 

Παρακαλούμε επίσης να μας ενημερώσετε αν θέλετε να ειδοποιηθείτε όταν πλέον θα έχουμε συλλέξει και αναλύσει τα αποτελέσματα με ένα σχετικό δελτίο τύπου.

 

Με εκτίμηση

Εκ μέρους της ερευνητικής ομάδας

 

Χρήστος Παπακίτσος

 

Μεταπτυχιακός Φοιτητής

ΔΠΜΣ "Υγεία και Περιβαλλοντικοί Παράγοντες"

Τμήμα Ιατρικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

 


Απαλλαγμένο από ιούς. www.avast.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη