Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του GNTM 4: Κορίτσια και αγόρια και φέτος!

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του GNTM 4: Κορίτσια και αγόρια και φέτος!

Το νέο trailer του νέου κύκλου του «Greece Next Top Model» βρίσκεται στον αέρα και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό να κάνουν το πρώτο βήμα, υποβάλλοντας τη σχετική αίτηση.

Όμως, απ' ό,τι φαίνεται, δεν χρειάζονταν καν επίσημη πρόσκληση. Όπως είπε ο Δημήτρης Σκουλός, αγαπημένος φωτογράφος και ένας εκ των κριτών του διαγωνισμού, στην «Φωλιά των Κου Κου» οι αιτήσει φέτος έχουν ήδη ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές μέσα από την παραγωγή, είναι ήδη τριπλάσιες των περσινών και η προθεσμία υποβολής δεν έχει ακόμα εξαντληθεί.

Οι συντελεστές του show πάντως έχουν ήδη πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, με την ιδιότητα της creative director του διαγωνισμού, προετοιμάζει τις δοκιμασίες στις οποίες θα υποβληθούν τα υποψήφια μοντέλα, που θα είναι πιο extreme από ποτέ.



via Ειδήσεις https://ift.tt/39wCvcx
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη