Πένυ Αγοραστού: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον αδερφό της που έχει πεθάνει

Πένυ Αγοραστού: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον αδερφό της που έχει πεθάνει

Η Πένυ Αγοραστού βρέθηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η όμορφη ηθοποιός από την τηλεοπτική σειρά «Έλα Στη Θέση Μου» μίλησε για τη ζωή της και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον χαμό του αγαπημένου αδελφού της, σε ηλικία 16 ετών, που την σημάδεψε.

«Είμαι μοναχοπαίδι, αλλά είχα κι έναν αδερφό που τον έχω χάσει εδώ και 16 χρόνια. Οπότε, πια έχω μείνει μόνη μου και έχω τους γονείς μου να με στηρίζουν και να είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια. Δεν πειράζει που δεν το γνώριζες. Ακόμα το αντιμετωπίζω, είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται και δεν νιώθω και πολύ ευχάριστα να το συζητάω αλλά έχω πάρει πάρα πολλά μαθήματα από αυτό το συμβάν.

Αλλάζουν όλα στη ζωή. Αρχικά για ένα πολύ μεγάλο διάστημα έγινα εγώ ο γονιός των γονιών μου. Όσα παιδιά και αν ρωτήσεις… αναγκάζεσαι. Πρέπει να στηρίξεις εσύ τους γονείς σου και να φανείς εσύ ο δυνατός», είπε μεταξύ άλλων η Πένυ Αγοραστού.

Έπειτα, αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία, η οποία πέρασε από διάφορα στάδια, αφού εργάστηκε σαν δημοσιογράφος, αλλά και ταξίδεψε στους αιθέρες σαν αεροσυνοδός, πριν γίνει ηθοποιός.



via Ειδήσεις https://ift.tt/39CAo6V
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη