Την Τετάρτη η πρώτη συνεδρίαση της Προανακριτικής για τον Νίκο Παππά

Την Τετάρτη η πρώτη συνεδρίαση της Προανακριτικής για τον Νίκο Παππά

Πρεμιέρα κάνει την Τετάρτη η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες για τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά αναφορικά με το θέμα του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών το 2016.

Πρόεδρος της Επιτροπής έχει προταθεί από τη ΝΔ ο βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης, ενώ μέλη από το κυβερνών κόμμα, εκτός από τους κ Θανάση Πλεύρη και Δημήτρη Μαρκόπουλο που συμμετείχαν και στην προηγούμενη προανακριτική για τον Δ. Παπαγγελόπουλο, θα είναι νέοι βουλευτές κυρίως δικηγόροι στο επάγγελμα.

Μεταξύ αυτών οι βουλευτές: Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, Αναστάσιος Μπαρτζώκας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Αικατερίνη Παπακώστα- Παλιούρα, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Αγγελος Τσιγκρής και Σάββας Χιονίδης.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ θα μετέχουν πέντε βουλευτές: Διονύσης Καλαματιανός, Παύλος Πολάκης, Θεοδώρα Τζάκρη, Δημήτρης Τζανακόπουλος και Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης.

Στην αρχική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και ο Γιάννης Ραγκούσης και η Δώρα Αυγέρη, που τελικά δεν «χώρεσαν» στην Επιτροπή λόγω μείωσης των μελών από 7 σε 5.

Από το ΚΙΝΑΛ ο Βασίλης Κεγκέρογλου, από το ΚΚΕ ο Νίκος Καραθανασόπουλος και από την Ελληνική Λύση ο Βασίλης Βιλιάρδος. Και οι τρείς βουλευτές των κομμάτων της ελάσσονος αντιπολίτευσης συμμετείχαν και στην Προανακριτική Επιτροπή για τον Δ. Παπαγγελόπουλο.

Το Μέρα 25 δεν συμμετέχει στις εργασίες της Επιτροπής.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3cQDvdr
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη