Εξιχνιάσθηκαν κλοπή και απόπειρα κλοπής από οικίες ηλικιωμένων, σε περιοχή του Δομοκού Φθιώτιδας

Εξιχνιάσθηκαν κλοπή και απόπειρα κλοπής από οικίες ηλικιωμένων, σε περιοχή του Δομοκού Φθιώτιδας   

Σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος (2) ημεδαπών

Από το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού, εξιχνιάσθηκαν μία κλοπή και μία απόπειρα κλοπής, από οικίες ηλικιωμένων γυναικών, οι οποίες διαπράχθηκαν μεσημβρινές ώρες της 04-04-2021, σε περιοχή του Δομοκού Φθιώτιδας.  

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο (2) ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα οι ανωτέρω, με το πρόσχημα του πλανόδιων εμπόρων, μετέβησαν στις οικίες των ηλικιωμένων, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης, κατάφεραν στην μία περίπτωση να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό, ενώ στη δεύτερη περίπτωση δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί από την παθούσα και τράπηκαν σε φυγή.

Οι δύο δράστες εντοπίστηκαν χθες (21-04-2021) το μεσημέρι, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού, να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και προσήχθησαν, αποδεχόμενοι τη τέλεση των ανωτέρω πράξεων.

Επιπλέον, σε βάρος τους βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα για παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας, σχετικά με τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού (άσκοπη μετακίνηση).

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη