Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας» στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Στερεάς Ελλάδας 2014-2020

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνη Σπανού, αναρτήθηκαν σήμερα Πέμπτη 22 Απριλίου 2021, τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των προτάσεων για το Πρόγραμμα  «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».

Εγκρίνονται και χρηματοδοτούνται 1071 πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις με συνολική Δημόσια Δαπάνη 25.016.635,25 ευρώ.

Απορρίπτονται λόγω μη πληρότητας, τυπικών προϋποθέσεων και βαθμολογίας, 470 πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις με Δημόσια Δαπάνη 9.687.241,66 ευρώ.

Δεν αξιολογήθηκαν και απορρίπτονται σύμφωνα με την αίτησή τους, λόγω εξάντλησης του διαθέσιμου προϋπολογισμού 2647 πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις με συνολική Δημόσια Δαπάνη 69.942.383,53 ευρώ.

Οι εγκεκριμένες επιχειρήσεις θα ενημερωθούν από την ΑΝ.ΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας, για το χρόνο και τον τρόπο υποβολής του αιτήματος εκταμίευσης καθώς και για τις υποχρεώσεις κατά την υλοποίηση της πράξης.

Ενημερώνουμε ότι προβλέπεται η δυνατότητα υποβολής ένστασης άπαξ κατά των ανωτέρω αποτελεσμάτων εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών. Η διοικητική ένσταση (ενδικοφανή προσφυγή με την έννοια του άρθρου Ν. 25 του 2690/1999) σχετικά με τη βαθμολόγησή σας και τους όρους έγκρισής σας, υποβάλλεται μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων επισυνάπτοντας τα σχετικά δικαιολογητικά τεκμηρίωσης προκειμένου να εξεταστούν από την Επιτροπή Ενστάσεων.

Η υποβολή των ενστάσεων αρχίζει πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την επομένη ημερομηνίας έκδοσης της Απόφασης Ένταξης.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έρχεται να δώσει μικρή ανάσα στις μικρές επιχειρήσεις της περιοχής και να συμβάλλει στην προσπάθεια επανεκκίνησης της οικονομίας που έχει δεχθεί τεράστιο πλήγμα από την πανδημία.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη