Δικτύωση των νέων Μονάδων του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία με τοπικούς Φορείς και Υπηρεσίες Υγείας

Στο πλαίσιο της δικτύωσης του Πολυδύναμου Κέντρου και της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία, με Φορείς και Υπηρεσίες Υγείας της πόλης, τα μέλη του προσωπικού επισκέφθηκαν την περασμένη εβδομάδα την Ψυχιατρική Κλινική του Γ.Ν. Λαμίας, τον ΟΚΑΝΑ Λαμίας, καθώς και το Συμβουλευτικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.

Σκοπός των επισκέψεων ήταν η γνωριμία με τους εργαζόμενους των παραπάνω Φορέων και Υπηρεσιών Υγείας και η ενημέρωσή τους για την έναρξη  λειτουργίας των νέων Μονάδων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία, καθώς και των υπηρεσιών που παρέχονται σε αυτές. Παράλληλα, συζητήθηκε η προοπτική συνεργασίας τους με το ΚΕΘΕΑ.

Οι νέες Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.



Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη