-->

Συγκλονίζει η μητέρα της Κάρολαιν: Μας άφησε πίσω το μωράκι της (βίντεο)

Intime

Την Παρασκευή η οικογένεια και οι φίλοι της αποχαιρέτησαν την Καρολάιν μέσα σε κλίμα οδύνης.

Συντετριμμένη είναι η μητέρα της Καρολάιν, σχεδόν μία εβδομάδα έπειτα από τη δολοφονία της κόρης της, που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της η μητέρα της και ο σύζυγός της, κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά του το μόλις 11 μηνών μωρό που έγινε μάρτυρας της φρικτής δολοφονίας. Οι δολοφόνοι της Καρολάιν την έπνιξαν με κομμάτια υφάσματος δίπλα στην κόρη της.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Στρατή Λημνιό, λίγες ώρες μετά την κηδεία του παιδιού της. Ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει το κακό που την βρήκε. Το εγγονάκι της ειναι πλέον το στήριγμά της και της δίνει δύναμη για να συνεχίσει να παλεύει.

Η μητέρα της 20χρονης δεν βρίσκει λόγια για να περιγράψει τα όσα συνέβησαν στο αγγελούδι της και ποια είναι τα συναισθήματά της.

«Δεν ξέρω τι να πω. Δεν έχω το μυαλό να σκεφτώ, δεν ξέρω τι θα γίνει. Έχουμε το μωράκι μας, που μας άφησε το κοριτσάκι μας».

Γλυκά Νερά: Ανθρωποκυνηγητό για να βρεθούν οι δολοφόνοι της Καρολάιν

Την ίδια ώρα, οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στα ίχνη των δραστών του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, αφού στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκε γενετικό υλικό των δραστών και συγκεκριμένα τρίχες που φέρεται να ανήκουν σε έναν από τους εκληματίες.

Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά έρχονται στο φως της δημοσιότητας, που στοίχισε τη ζωή της 20χρονης.

Η ΕΛ.ΑΣ. ξεσκονίζει άγριες ληστείες σε Αγία Παρασκευή, Παιανία, Καλύβια και Χαλάνδρι.

Συγκεκριμένη κατεύθυνση στις έρευνες των αστυνομικών για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά φαίνεται πως δίνει ένα κομμάτι της συμπληρωματικής κατάθεσης του τραγικού συζύγου και πατέρα, Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος σκιαγράφησε τον φερόμενο ως αρχηγό της ομάδας των κακοποιών και συγκεκριμένα τον «μικρού αναστήματος αλλά σωματώδη άνδρα που έδινε εντολές στους υπόλοιπους».

Μάλιστα, φέρεται να είναι ο ίδιος άνθρωπος που σκότωσε την άτυχη Καρολάιν. Αυτή η αποστροφή του λόγου του 32χρονου φαίνεται πως παρείχε ένα επιπλέον στοιχείο στους ερευνητές της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας (ΥΔΕΖΙ), καθώς όχι μόνο έδωσε τη σωματοδομή του συγκεκριμένου ανθρώπου, αλλά παράλληλα τον τοποθέτησε στο «κάδρο» των ερευνών ως τον αρχηγό της συμμορίας.

Ο Χ. Αναγνωστόπουλος τόνισε ότι ο ίδιος άνδρας φέρεται να δίνει την εντολή στον έναν από τους συνεργούς του «…κάνε τη να σταματήσει», αναφερόμενος στην έντρομη 20χρονη φοιτήτρια, η οποία είχε βάλει τις φωνές, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να προστατέψει το μωρό της από τους αδίστακτους ληστές.

Ακόμη, ο 32χρονος πιλότος φέρεται να κατέθεσε πως ο «αρχηγός» της σπείρας μάλλον είναι ο άνθρωπος που τελικά αναλαμβάνει να κάνει στη συνέχεια την έντρομη 20χρονη μητέρα να… σωπάσει, καθώς της κλείνει το στόμα και τη μύτη με τα χέρια του, μέχρι που η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή

  • ΚΑΡΟΛΑΙΝ
  • ΜΗΤΕΡΑ
  • ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
  • ΚΗΔΕΙΑ


from Ολες οι ειδήσεις https://ift.tt/3ePh6yi
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->