Λαμία: Χρειάστηκε να γίνει υπέρβαση για Γκέντσογλου


Αρκετά μεθοδικά και αποφασιστικά έχει ξεκινήσει η Λαμία φέτος στο μεταγραφικό παζάρι. Λίγα ήταν τα κενά που έπρεπε να καλύψει και για τα περισσότερα το έκανε ήδη με τη διοίκησή της να κινείται εντελώς διαφορετικά από άλλα χρόνια παίρνοντας όποιους έως τώρα θέλει.

Θανάσης Γκαραβέλης, Χρήστος Ελευθεριάδης, Γιώργος Μανούσος και Σάββας Γκέντσογλου οι τέσσερις που έχουν αποκτηθεί. Τα χρήματα που χρειάστηκαν για τους δύο τελευταίους δεν ήταν λίγα. Το Sportime αποκάλυψε πως η Λαμία για τον Μυτιληνιό φορ έδωσε 250.000 ευρώ συνολικά για την επόμενη διετία. Καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν έφτανε τόσο ψηλά. Κάπου εδώ να σημειωθεί, πάντως, πως ο παίκτης είχε κρούση από άλλο πρωτάθλημα με καλύτερα χρήματα και την απέρριψε.

Το συμβόλαιο του Μανούσου θα είναι από τα μεγαλύτερα τη νέα σεζόν, όμως, υπάρχουν και 1-2 παίκτες που θα έχουν ένα… κλικ πιο υψηλό κασέ. Ο Γκέντσογλου είναι σε αυτούς. Στην Ελλάδα δεδομένα δεν θα έβρισκε ο 30χρονος χαφ τα χρήματα που είχε στην Αλ-Ανταλάχ. Ήθελε, όμως, να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Πήρε μία αποζημίωση, αλλά θα έπρεπε να δαπανηθεί και ένα σημαντικό ποσό από τους «κυανόλευκους».

Να σημειωθεί πως οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ στη Λαμία. Δεν αποκλείεται να γίνει άλλη μία πολύ καλή κίνηση προσεχώς. Ακόμα, άλλωστε, βρισκόμαστε στις αρχές του καλοκαιριού.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη