-->

Λαμία: Έδειξαν την αποφασιστικότητά τους να δώσουν συνέχεια στον πολύμηνο αγώνα τους με την καθολική συμμετοχή στη σημερινή απεργία οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ


Φωτό αρχείου

Με την καθολική συμμετοχή στη σημερινή απεργία, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στο νομοσχέδιο-έκτρωμα για το Εργασιακό και παράλληλα έδειξαν την αποφασιστικότητά τους να δώσουν συνέχεια στον πολύμηνο αγώνα τους για τη διασφάλιση της ενιαίας λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ, όλων των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων τους.

Στο πλαίσιο της απεργίας, το «Εργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο» ΛΑΡΚΟ πραγματοποίησε σύσκεψη στον οικισμό της Λάρυμνας, όπου ενημέρωσε τους εργαζόμενους που συμμετείχαν για το περιεχόμενο του αντεργατικού νομοσχεδίου, αλλά και για τις εξελίξεις στη ΛΑΡΚΟ και τον αγώνα που δίνουν ενάντια στους διαλυτικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης.

Τόσο στην τοποθέτηση του Παναγιώτη Πολίτη, μέλους του ΔΣ του Επιχειρησιακού Σωματείου, όσο και των υπολοίπων εργαζομένων που πήραν το λόγο, κυριάρχησαν οι αναφορές στο νομοσχέδιο-τερατούργημα, την προσπάθεια της κυβέρνησης να το παρουσιάσει ως δήθεν προοδευτικό, καθώς και στις «δύο γραμμές» που επικρατούν στο συνδικαλιστικό κίνημα. «Από τη μία η γραμμή του συμβιβασμού και του εκφυλισμού που θέλει να τα έχει καλά με όλους και από την άλλη η γραμμή που δίνει όλες τις δυνάμεις της για τη συσπείρωση των εργαζομένων και την επιτυχία του αγώνα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Π. Πολίτης.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της σύσκεψης φάνηκε ξεκάθαρα η αποφασιστικότητα των εργαζομένων να δώσουν συνέχεια στον πολύμηνο αγώνα τους ενάντια στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για την εκποίηση της ΛΑΡΚΟ και για τη διασφάλιση της ενιαίας λειτουργίας της επιχείρησης, των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Τονίστηκε επίσης ότι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να διαφυλάξουν την ενότητά τους και να απαντήσουν αποφασιστικά και δυναμικά απέναντι στην επίθεση που εξαπολύει η κυβέρνηση προκειμένου να τους πετάξει έξω από το εργοστάσιο και τους χώρους εργασίας τους, αλλά και να αντικρούσουν τις προσπάθειες διάσπασης που επιχειρεί η κυβέρνηση αξιοποιώντας τους μηχανισμούς της μέσα και έξω από το εργοστάσιο.

Σημειώθηκε επίσης ότι οι εργαζόμενοι δεν θα πρέπει να επηρεαστούν από τις ταλαντεύσεις και τις προσπάθειες υπονόμευσης του αγώνα τους που παρατηρήθηκαν το τελευταίο διάστημα μέσα από την κωλυσιεργία και τις παλινωδίες στις αποφάσεις του Σωματείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->