Λάρυμνα: Σε εξέλιξη η συγκέντρωση στη ΛΑΡΚΟ

Με χαιρετισμούς εκπροσώπων Συνδικάτων από τη Στερεά και την Εύβοια που βρίσκονται στη ΛΑΡΚΟ και εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζομένων ενάντια στους εγκληματικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης συνεχίζεται η απεργιακή συγκέντρωση στο εργοστάσιο της Λάρυμνας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Γιάννης Μαρούλης από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας, η Ασημίνα Καραμπέτσου από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Εύβοιας, ο Άρης Βενιζέλος από το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Βοιωτίας, ο Σωτήρης Παπαδημητρίου, αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς και ο Νίκος Μπούρας από το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Βοιωτίας.

Έως αυτή την ώρα συνεχίζεται η προσέλευση εργαζομένων από διάφορες περιοχές της Στερεάς.

Την απεργιακή συγκέντρωση διοργανώνουν το «Εργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο» ΛΑΡΚΟ και το Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας, δίνοντας συνέχεια στον 18μηνο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και στέλνοντας δυναμικό μήνυμα αντίστασης ενάντια στο νομοσχέδιο-τερατούργημα για τα Εργασιακά.

Στη συγκέντρωση βρίσκεται κλιμάκιο της ΚΕ του ΚΚΕ, στο οποίο συμμετέχουν ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ και βουλευτής Εύβοιας και ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ.

www.902.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη