Άλλαξε όψη το νηπιαγωγείο στην Ανθήλη


Μας το πρότειναν, το τολμήσαμε  και το καταφέραμε ξεπερνώντας κάθε προσδοκία!! 

Τι κι αν οι καιρικές συνθήκες και μετά  οι γιορτές,  μας πήγαν παραπίσω; 

Όπως είχαμε υποσχεθεί μια πολύ όμορφη δράση ολοκληρώθηκε!

Η ιδέα ήταν της προϊσταμένης του 25ου Νηπιαγωγείου Ανθηλης, κυρίας Μάρας Πρίντζου και της εκπαιδευτικού  κυρίας Χρύσας Χατζημανώλη, που μας προέτρεψαν αν μπορούμε ν' αναλάβουμε τη διαμόρφωση του εξωτερικού προαύλιου χώρου του Νηπιαγωγείου μας. 

Μέλη του Δ.Σ.  της εθελοντικής μας ομάδας, εθελοντές γονείς μαζί με τις δασκάλες και σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων που μας διέθεσε όλα τα υλικά, κάναμε πράξη την ιδέα αυτή!!

Ευχαριστούμε το Δήμο Λαμιέων και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους για την ευγενική χορηγία όλων των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν, για την κοπή των χόρτων, καθώς και την εμπιστοσύνη τους στο σύλλογό μας για την εκτέλεση του έργου!

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές, μικρούς και μεγάλους, που συνέβαλαν με κάθε τρόπο να μεταμορφωθεί ο εξωτερικός χώρος του νηπιαγωγείου μας, έτσι ώστε οι μικροί μας μπόμπιρες να χαρούν με αυτή την όμορφη κι αισθητική αλλαγή!

Ευχαριστούμε την Πρόεδρο του συλλόγου μας κα Ιωάννα Καλότυχου, το μέλος του Δ.Σ. κα Ρογά Φανή και τους μικρούς τους βοηθούς, τα παιδιά τους για τη διαμόρφωση των επιδαπέδιων παιχνιδιών που τα μικρούλια μας θα παίζουν, θα μαθαίνουν, θα διασκεδάζουν!!

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε θερμά  το Δήμαρχό μας  κ. Θύμιο Καραΐσκο που μας τίμησε με την παρουσία του σήμερα στο νηπιαγωγείο μας κι έδωσε απερίγραπτη χαρά σ' εμάς και τα παιδιά μας!

Η μεγάλη έκπληξη σ' αυτή τη συνάντηση ήταν η συζήτηση του Δημάρχου μας με τους μικρούς μαθητές, οι οποίοι  είχαν ετοιμάσει τα δικά τους αιτήματα με όμορφες ζωγραφιές από τα τρυφερά τους χεράκια. Με πολλή αγάπη κι ενθουσιασμό, είχαν την ευκαιρία να τα καταθέσουν αυτοπροσώπως στον κύριο Καραΐσκο, ο οποίος τους υποσχέθηκε πολλά! 

Πραγματικά ήταν μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

Συνεχίζουμε!!!






























































Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη