Γιώργος Κοτρωνιάς: Τέλος στα χωριά της Φθιώτιδας χωρίς τηλεοπτικά κανάλια


Δείτε όσα ανέφερε ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς

"Τέλος στα χωριά της Φθιώτιδας χωρίς τηλεοπτικά κανάλια"

Σε συνέχεια επικοινωνίας που είχα με όλους τους Δημάρχους της Φθιώτιδας, προκειμένου να καταγραφούν οι περιοχές χωρίς τηλεοπτικό σήμα, με παρέμβασή μου, την 22 Σεπτεμβρίου 2020, στην ολομέλεια της Βουλής, κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για τον Κώδικα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και τον Κώδικα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, ζήτησα την αναμόρφωση του γεωγραφικού χάρτη ψηφιακής κάλυψης  έτσι ώστε να αποκτήσουν τηλεοπτικό σήμα όλες οι  αποκαλούμενες  «λευκές περιοχές» του νομού Φθιώτιδας.

Σήμερα εκφράζω την ικανοποίησή μου, που η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, διά των Υπουργών Οικονομικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ.κ. Σταϊκούρα και Πιερρακάκη, με την παροχή δυνατότητας  υποβολής μίας μόνο αίτησης χωρίς δικαιολογητικά, έδωσε λύση στο χρόνιο και σημαντικό πρόβλημα  της μη πρόσβασης σε τηλεοπτικούς σταθμούς πολλών κατοίκων της Φθιώτιδας, εξασφαλίζοντας το δικαίωμά τους στην πολύπλευρη ενημέρωση και την πολυφωνία.


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη