Γλυκά Νερά: «Είμαι μετανιωμένος, θέλω να τιμωρηθώ» λέει ο δολοφόνος της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: «Είμαι μετανιωμένος, θέλω να τιμωρηθώ» λέει ο δολοφόνος της Καρολάιν

Μετανιωμένος δηλώνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την 20χρονη γυναίκα του Καρολάιν. Τα πρώτα του λόγια στον δικηγόρο.

Ο 33χρονος πιλότος, μέσω του δικηγόρου του Βασίλη Σπύρου, φέρεται να είπε: «Είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου, θέλω να τιμωρηθώ».

Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον του νεαρού πιλότου ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου, σε βαθμό κακουργήματος.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον alpha, κατηγορείται για ψευδή καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδή κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος.

Αυτό που βάρυνε στην απόφαση των Αρχών για την έκδοση εντάλματος είναι ο τρόπος θανάτου της Καρολάιν, η σκηνοθετημένη ληστεία και η προσπάθεια παραπλάνησης των Αρχών, στοιχεία που καταδεικνύουν, σύμφωνα με το ένταλμα ότι δεν έχει αναστολές.

Επίσης, κρίθηκε ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητας του ως πιλότος και της οικονομικής του άνεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος στην ομολογία του στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την 20χρονη και έπαθε σοκ όταν κατάλαβε ότι πέθανε.

Φέρεται να είπε πως σκέφτηκε να σκηνοθετήσει τη ληστεία για να μην μείνει μόνο το παιδί τους .

Ο 33χρονος αναμένεται να οδηγηθεί για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Αθήνας και στη συνέχεια ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/35xUYTF
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη