-->

Λαμία: Ο αντιδήμαρχος Δημήτριος Κυρίτσης ανέλυσε το νέο σχέδιο (masterplan) της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας


O αντιδήμαρχος Λαμιέων Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Διαφάνειας και Κοινωνίας των Πολιτών, Δημήτριος Κυρίτσης ανέλυσε το νέο σχέδιο (masterplan) της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα Τετάρτη (2/6) στο δημαρχείο Λαμίας.

Ο Δήμος Λαμιέων θεωρεί την ΠΕΛ αναπτυξιακό πόλο ολόκληρης της Περιφέρειας, ζωντανό κύτταρο με εξαιρετικές προοπτικές. Δηλώνει ότι έχει χρέος να δημιουργήσει νέες συνθήκες σε αυτό το κομβικό σημείο της περιοχής και της χώρας που θ’ απαντά στις σημερινές ανάγκες. Η διαδικασία εκπόνησης του Master Plan εντάσσει την ΠΕΛ, σε ένα συνολικότερο πλάνο ανάδειξης και αναβάθμισης της ευρύτερης περιοχής που λαμβάνει υπόψη την μακρόχρονη ιστορία του θεσμού, τις ανάγκες της πόλης, αλλά και τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.

Το Στρατηγικό Σχέδιο έχει ως Βασικό Αναπτυξιακό Στόχο για την περιοχή παρέμβασης έναν οικονομικά αποδοτικό σχεδιασμό ενός Κέντρου Μικτών Χρήσεων υψηλών προδιαγραφών με σύγχρονες περιβαλλοντικά βιώσιμες υποδομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->