Γεννηματά για εργασιακό νομοσχέδιο: Μας γυρίζει στην εργοδοτική αυθαιρεσία (βίντεο)

Γεννηματά για εργασιακό νομοσχέδιο: Μας γυρίζει στην εργοδοτική αυθαιρεσία (βίντεο)

Πυρά κατά της κυβέρνησης από την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά που έδωσε δυναμικό παρών.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης «ακονίζουν τα νύχια» τους με σκοπό να απομονώσουν πολιτικά τη κυβέρνηση στο Κοινοβούλιο, αλλά και να την εκθέσουν στη κοινωνία για τις πολιτικές της επιλογές.

Μπορεί για τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ο «δρόμος» είναι κάτι το συνηθισμένο, η επιστροφή σε αυτόν του Αλέξη Τσίπρα και της Φώφης Γεννηματά, συνιστά από μόνο της ένα μεγάλο πολιτικό γεγονός.

{https://www.youtube.com/watch?v=EzkpE4GOLFQ}

Η Φώφη Γεννηματά στην πορεία τόνισε, «Είμαστε μαζί με τον κόσμο της εργασίας, είμαστε απέναντι στην κυβέρνηση της νέας Δημοκρατίας που με το εργασιακό νομοσχέδιο μας γυρίζει πίσω στις ατομικές συμβάσεις, στην εργοδοτική αυθαιρεσία και στον αυταρχισμό. Εμείς ανοίγουμε έναν άλλο δρόμο το δρόμο της νέας αλλαγής με το πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο»

fofi1

{https://youtu.be/eSLOSENDsOU}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2ThUYUK
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη