Η καταβολή των αποζημιώσεων για την παράκαμψη των Καμένων Βούρλων καθυστερεί


Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο   Δ Ε Λ Τ Ι Ο

Η καταβολή των αποζημιώσεων για την παράκαμψη των Καμένων Βούρλων καθυστερεί .

Οι καταστάσεις παρακατάθεσης ολοκληρώθηκαν από το Τμήμα Απαλλοτριώσεων του ΥΠΟΜΕ στις 25-2-2021 και μετά από έλεγχο εστάλησαν στην Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης του ΥΠΟΜΕ για επανέλεγχο, όπου και ακόμη βρίσκονται, διότι 45 από τις ιδιοκτησίες χρήζουν διερευνήσεων.

Το επόμενο βήμα είναι η Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης να παρακαταθέσει το ποσό της αποζημίωσης στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Στην συνέχεια το Τμήμα Απαλλοτριώσεων θα εκδώσει το σχετικό γραμμάτιο παρακατάθεσης της αποζημιώσεως και το γραμμάτιο αυτό με τις καταστάσεις δικαιούχων θα σταλούν στο αρμόδιο Τμήμα του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

Τέλος θα επακολουθήσει νέος έλεγχος των καταστάσεων από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις.

Όπως είναι φανερό είναι πολύς ο δρόμος, που θα διανυθεί μέχρι οι δικαιούχοι να εισπράξουν τις αποζημιώσεις τους.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη