Θρήνος για τον διοικητή του ΑΤ Ερέτριας: Παντρεμένος 10 μέρες και πατέρας βρέφους δύο μηνών

Θρήνος για τον διοικητή του ΑΤ Ερέτριας: Παντρεμένος 10 μέρες και πατέρας βρέφους δύο μηνών

Σε αυτοχειρία οφείλεται ο θάνατος του 29χρονου διοικητή Α.Τ. Ερέτριας. Είχε βρεθεί χτες νεκρός χτες το βράδυ.

Προς το παρόν κανείς από το περιβάλλον του 30χρονου δεν είναι σε θέση να εξηγήσει τους λόγους που μπορεί να έστρεψαν τον Διοικητή του Α.Τ. Ερέτριας στην αυτοχειρία.

Είχε παντρευτεί πριν απο μόλις 10 ημέρες και φαινόταν ευτυχισμένος με τη σύζυγο του και το νεογέννητο παιδάκι τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα ή άλλο στοιχείο, που να δικαιολογεί το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Όμως, αντίστοιχα δεν μπορεί να δικαιολογηθεί και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, αφού ο 30χρονος, εκτός από το μικρό χρονικό διάστημα που υπηρετούσε στην Ερέτρια, ήταν και πρόσωπο που έχαιρε εκτίμησης από την τοπική κοινωνία.

Τον 30χρονο διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος εντόπισε, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, κάτοικος της περιοχής, ο οποίος αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο 30χρονος διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, ήταν πατέρας ενός παιδιού δύο μηνών, ενώ είχε παντρευτεί μόλις πριν από δέκα ημέρες.

Δίπλα του πάντως, δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα που να δικαιολογεί την αυτοχειρία, όμως οι Αρχές προσπαθούν μέσα από καταθέσεις και μαρτυρίες να λύσουν το μυστήριο του θανάτου του.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/38eXek9
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη