Ραγδαίες εξελίξεις: Νεότερα για τον θάνατο του 29χρονου διοικητή του ΑΤ Ερέτριας

Ραγδαίες εξελίξεις: Νεότερα για τον θάνατο του 29χρονου διοικητή του ΑΤ Ερέτριας

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα, σχετικά με τον θάνατο του 29χρονου διοικητή της Αστυνομίας στο τμήμα της Ερέτριας.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για το θάνατο του διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Ερέτριας, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι από συναδέρφους του χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η σφαίρα η οποία διήλθε από το δεξιό του κρόταφο προέρχεται από το υπηρεσιακό του όπλο, το οποίο βρέθηκε δίπλα του μέσα στο αυτοκίνητο του.

Οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής που έχουν σπεύσει από χθες στον τόπο του εγκλήματος συνεχίζουν την έρευνα, με το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας να αποκλείεται.

Μετά και την ιατροδικαστική εξέταση, είναι πλέον σίγουρο ότι ο 29χρονος Διοικητής, έδωσε τέλος στη ζωής του.

Ο 29χρονος αστυνομικός είχε παντρευτεί πριν δέκα ημέρες, ενώ τον περασμένο Ιούνιο είχε γίνει πατέρας. Σύμφωνα με τις έως τώρα έρευνες δεν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα, ενώ όπως αναφέρουν κοντινά του πρόσωπα δεν έδειχνε να τον απασχολούσε κάτι.

Ο αξιωματικός είχε φύγει από την υπηρεσία του στις τρεις χθες το μεσημέρι. Από εκείνη τη στιγμή και μετά τα ίχνη του είχαν χαθεί με την σύζυγο του να ψάχνει ανεπιτυχώς να τον εντοπίσει. Τελικά εντοπίστηκε νεκρός, λίγο μετά τις εννέα χθες το βράδυ από συναδέρφους του σε κοντινό σημείο από το αστυνομικό τμήμα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3jjVxYL
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη