Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ το 10χρονο παιδί που παρασύρθηκε από τα κύματα

eurokinissi, αρχείου

Στη ΜΕΘ Παίδων μεταφέρθηκε το 10χρονο αγόρι που παρασύρθηκε από τα κύματα σε παραλία των Γουρνών στο Ηράκλειο το μεσημέρι του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διοικητής του Βενιζέλειου Γιώργος Τερζάκης, στο μικρό παιδί έγινε αξονική η οποία ήταν καλή ενώ σε δύο με τρεις ημέρες, η εξέταση αυτή θα πρέπει να επαναληφθεί.

Ο 10χρονος μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παιδων του ΠΑΓΝΗ για περαιτέρω ιατρική παρακολούθηση. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 13:00 όταν οικογένεια που κάνει διακοπές στην Κρήτη πήγε να κολυμπήσει παρά τους δυνατούς ανέμους και τα κύματα.

Το 10χρονο παιδί παρασύρθηκε από τα κύματα με τον πατέρα του να το αντιλαμβάνεται και να πέφτει στη θάλασσα για να το σώσει, ενώ με τη βοήθεια και άλλων λουόμενων το παιδί βγήκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν να επαναφέρουν τον σφυγμό του παιδιού και το μετέφεραν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για τις περαιτέρω εξετάσεις, ενώ ακολούθησε η μεταφορά του στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Και ο πατέρας του παιδιού μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο, καθώς στην προσπάθειά του να σώσει το παιδί χτύπησε σε βράχια με αποτέλεσμα να έχει εκδορές στο σώμα του.

Με πληροφορίες από cretapost.grfrom Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3jYrrZU
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.