Βάσεις 2021: «Σάρωσε» στις Πανελλήνιες η κόρη της τραγουδίστριας Πάολα (εικόνα)

Βάσεις 2021: «Σάρωσε» στις Πανελλήνιες η κόρη της τραγουδίστριας Πάολα (εικόνα)

Η κόρη της γνωστής τραγουδίστριας, Πάολα, σημείωσε εξαιρετική βαθμολογία στις Πανελλήνιες 2021 και πέρασε 2η στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών, μετά και την ανακοίνωση των Βάσεων 2021

Μία ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή για την κόρη της Πάολα, καθώς «σάρωσε» στις Πανελλήνιες 2021 και πέρασε στο Πανεπιστήμιο. Με τη γνωστή τραγουδίστρια να είναι τρισευτυχισμένη και μοιράστηκε τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της ακολούθους στα instastories.

Συγκεκριμένα, η 18χρονη πέρασε 2η στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών.

Έτσι, η Παολίνα, έκανε εξαιρετικά υπερήφανους τους γονείς της, Πάολα και Φώτη Ζογλοπίτη.

Σημείωσε εξαιρετική βαθμολογία τόσο στη Νεοελληνική γλώσσα, όσο και στα αρχαία ελληνικά, όπου έγραψε πάνω από 18.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Πάολα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «Χρειαζόμαστε μία στιγμή σιγής. Τα καταφέραμε».

paola kori panellinies panepistimio eksetaseis vaseis 2021 instagram



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3DlBhOD
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη