Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά: «Δεν ξέρω αν είναι η κούραση, αλλά σκέφτομαι ότι κάτι σημαίνει αυτό για μένα...»

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά: «Δεν ξέρω αν είναι η κούραση, αλλά σκέφτομαι ότι κάτι σημαίνει αυτό για μένα...»

Με εξομολογητική διάθεση επέστρεψε στην Αθήνα από τη Χαλκιδική το βράδυ της Πέμπτης η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια είναι και πάλι στη βάση της και προετοιμάζεται για την έναρξη του Πρωινού που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.

Η Φαίη Σκορδά για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια οδήγησε ολομόναχη από τη Χαλκιδική στην Αθήνα χωρίς παρέα και θέλησε να το ερμηνεύσει με τον δικό της τρόπο.

«7 ώρες οδήγηση. Θεσσαλονίκη – μάλλον Χαλκιδική- Αθήνα. Η μοναδική φορά που είχα τολμήσει να οδηγήσω εγώ (στις άπειρες φορές που έχω κάνει αυτό το ταξίδι), ήταν όταν μετακόμιζα Αθήνα πριν από πολλά χρόνια και έπρεπε να φέρω το αυτοκίνητό μου. Επειδή φοβόμουν μπροστά πήγαινε ο Σάββας (κουμπάρος και νονός του γιου της) και πίσω εγώ τον ακολουθούσα… Η επόμενη ήταν σήμερα… Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι η κούραση, αλλά σκέφτομαι ότι κάτι σημαίνει αυτό για μένα και ότι κάτι όμορφο, ελπίζω και εύχομαι, ξεκινάει» έγραψε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά στα instastories.

skorda38



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3sVLsV9
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη