Ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργιος Χατζής συγχαίρει του επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2021

Με αφορμή́ την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, σε μια χρονιά́ με δύσκολες υγειονομικές, εκπαιδευτικές αλλά και κοινωνικές συνθήκες, απευθύνω τα θερμά́ μου συγχαρητήρια σε ούλα τα παιδιά μας.

Μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια για εσάς έφτασε στο τέλος της. Ο αγώνας και οι κόποι όλων αυτών των χρόνων σήμερα επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο.

Θα ήθελα να δώσω, στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε σας που φέτος προσπαθήσατε αλλά δεν τα καταφέρατε, οφείλετε να μην το βάλετε κάτω, αλλά να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας, να θέσετε νέους στόχους και να συνεχίσετε με αισιοδοξία γιατί τώρα ξεκινούν όλα. Κι αν χάθηκε μια ευκαιρία, λίγο πιο κάτω, μια άλλη θα εμφανιστεί, για να σας αποδείξει ότι όλα έγιναν για κάποιον λόγο.

Συγχαρητήρια επίσης τόσο στους γονείς όσο και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι με την υψηλού επιπέδου αρωγή και εργασία, συνέβαλλαν στην επιτυχία σας.

Προς το παρόν όμως, εσείς που ετοιμάζετε τις βαλίτσες σας για να εγγραφείτε στη σχολή σας, χαρείτε την επιτυχία σας, ζήστε το όνειρό σας και περάστε ενδιαφέροντα και γεμάτα εμπειρίες και γνώση φοιτητικά χρόνια.

Να θυμάστε πως το μέλλον της χώρας μας επαφίεται στη δική́ σας κατάρτιση, τη δημιουργικότητα και τη νέα σας οπτική́.

Καλή τύχη στα όνειρά σας!

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη