Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή 70χρονη μετά από πρόσκρουση αυτοκινήτου σε τοίχο

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή 70χρονη μετά από πρόσκρουση αυτοκινήτου σε τοίχο

Η άτυχη γυναίκα ήταν ήδη νεκρή όταν έφθασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ Χανίων.

Νέα τραγωδία καταγράφηκε σήμερα στην Κρήτη νωρίς το μεσημέρι με έναν ακόμα άνθρωπο να χάνει τη ζωή του σύμφωνα με το ekriti.

Το νέο δυστύχημα καταγράφηκε λίγο μετά τις 12 στον Φουρνέ Χανίων όταν το ΙΧ μία 70χρονης γυναίκας, ξέφυγε της πορείας του με συνέπεια να προσκρούσει σε τοίχο.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ ωστόσο για την άστυχη γυναίκα ήταν ήδη αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Οι αρχές δεν αποκλείουν ο θάνατός της να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, Εξετάζεται δηλαδή το ενδεχόμενο η 70χρονη, να έχασε τις αισθήσεις της με συνέπεια το όχημα να βγει εκτός πορείας και να προσκρούσει στον τοίχο.

Πρόκειται για τον δεύτερο θάνατο οδηγού αυτοκινήτου στην Κρήτη καθώς λίγο μετά τις 7 το πρωί, το αγροτικό στο οποιο επέβαινε ένας 44χρονος, αναποδογύρισε επί του ΒΟΑΚ στο ύψος του Πανόρμου στο Ρέθυμνο με συνέπεια ο άτυχος άνδρας να τραυματιστεί σοβαρά και λίγηυ ώρα αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου μεταφέρθηκε.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/37MzXWq
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη