Καλαμάτα: Νεκρός σε χαράδρα στον Ταΰγετο ο 81χρονος που αγνοούνταν

Καλαμάτα: Νεκρός σε χαράδρα στον Ταΰγετο ο 81χρονος που αγνοούνταν

Σε χαράδρα και χωρίς τις αισθήσεις του στην περιοχή «5 δρόμοι» στον Ταΰγετο, εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής (14/08) ο άτυχος 81χρονος που είχε εξαφανιστεί από την Καλαμάτα. 

Τραγική κατάληξη είχαν, τελικά, οι έρευνες για 81χρονο άνδρα από την Καλαμάτα που αγνοούταν. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε χαράδρα στην περιοχή «5 δρόμοι» στον Ταΰγετο, εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής (14/08) ο άτυχος 81χρονος.

Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε να δώσει σημεία ζωής από τη Δευτέρα 9 Αυγούστου, οπότε και έφυγε από το σπίτι του στο κέντρο της Καλαμάτας με την οικογένεια του να δηλώνει την εξαφάνιση ενώ είχε ενεργοποιηθεί και «Silver Alert» .

Βρέθηκε πολύ κοντά στο αυτοκίνητό του

Σε απόσταση 50 μέτρων από το άψυχο σώμα του 81χρονου άνδρα εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον εντόπισαν μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμάτας, ενώ αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση ανάσυρσης από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ.

(πληροφορίες από ertnews.gr)



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2VVPkJF
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη