Premier League: Απίστευτο ξύλο οπαδών πριν από το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λιντς (βίντεο)

Premier League: Απίστευτο ξύλο οπαδών πριν από το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λιντς (βίντεο)

Τρελό ξύλο έπαιξαν οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λιντς, σε δρόμους της πόλης, πριν από τον αγώνα των δυο ομάδων για την πρεμιέρα της Premier Lueague. Οι γηπεδούχοι έδειραν ακόμα και δικό τους... 

Με πολύ ξύλο συνεχίστηκαν το Σάββατο (14/08) οι αγώνες για την πρεμιέρα της Premier League.

Συγκεκριμένα, οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λιντς έπαιξαν απίστευτο ξύλο κοντά στο «Ολντ Τράφορντ», όπου παίζουν οι δυο ομάδες.

Όπως θα δείτε στο βίντεο οι οπαδοί φαίνεται να χτυπούν αρχικά δικό τους. Στη συνέχεια το συνειδητοποιούν και συνεχίζουν τη… δράση τους.

Μάντσεστερ και Λιντς είναι κοντά στην Αγγλία και οι οπαδοί των δυο ομάδων έχουν μεγάλο μίσος.

Το βίντεο με τις συμπλοκές, που τραβήχτηκε μέσα από καφέ:

{https://twitter.com/AVFCStatto/status/1426486847862190082?s=20}

Όπως αναφέρουν τα Μέσα από τη Μεγάλη Βρετανία, στο κέντρο του Μάντσεστερ σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ των οπαδών των δύο συλλόγων. Μάλιστα, το περιστατικό έλαβε χώρα μερικές ώρες πριν την σέντρα της αναμέτρησης, η οποία είναι η πρώτη που θα φιλοξενηθούν φίλαθλοι στις εξέδρες του γηπέδου, χωρίς κάποιο αριθμητικό περιορισμό, έπειτα από την έξαρση της πανδημίας.

Όλα έγιναν κοντά στην καφετέρια «Caffé Nero», όπου σερβιτόροι και πελάτες έτρεξαν στο εσωτερικό για να σωθούν από την αγριότητα των επεισοδίων. Μάλιστα, κάποιοι οπαδοί χρησιμοποίησαν τις μεταλλικές καρέκλες του καταστήματος ως… όπλο στην… μάχη τους.

Τα επεισόδια επιβεβαίωσε και η αστυνομία του Μάντσεστερ, ξεκαθαρίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη, αν και οι δυνάμεις ασφαλείας εργάζονται για να βρουν την αφορμή που ξεκίνησε τα επεισόδια αλλά και τα άτομα που εμπλέκονταν.

{https://www.youtube.com/watch?v=M8skx7c8Zoo}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3shvDHZ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη