Σάλος με το κύκλωμα γιατρών στην Κύπρο που δίνουν επικίνδυνα κοκτέιλ φαρμάκων σε ασθενείς με κορονοϊό (βίντεο)

Σάλος με το κύκλωμα γιατρών στην Κύπρο που δίνουν επικίνδυνα κοκτέιλ φαρμάκων σε ασθενείς με κορονοϊό (βίντεο)

Πολλοί ασθενείς – όπως ένας 47χρονος που έχασε τη ζωή του- αποφασίζουν να μην εμβολιαστούν εξαιτίας της δράσης αυτού του κυκλωματος.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κύπρο από την υπόθεση που ερευνούν οι αρχές για γιατρούς, οι οποίοι δίνουν επικίνδυνα κοκτέιλ φαρμάκων σε ασθενείς με κοροναϊό.

Όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του MEGA στην Κύπρο, Κώστας Κωνσταντίνου, η δράση των γιατρών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως κύκλωμα, καθώς προέρχεται από παραθρησκευτικές οργανώσεις, οι οποίες έχουν επίδραση σε γιατρούς που έχουν αποφασίσει να ακολουθούν άλλες μεθόδους – πέραν της ιατρικής.

«Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, πολλοί ασθενείς – όπως ένας 47χρονος που έχασε τη ζωή του- να αποφασίσουν να μην εμβολιαστούν, ενώ ακόμα και σε περίπτωση που νοσήσουν δεν επισκέπτονται ένα νοσοκομείο, αλλά συνομιλούν με γιατρούς, οι οποίοι δεν τους εξετάζουν καν, και συνεπώς τους οδηγούν στο θάνατο» πρόσθεσε ο Κώστας Κωνσταντίνου.

Τα περιστατικά που προκάλεσαν ανησυχία στο νησί και προκάλεσαν την κινητοποίηση της Γενικής Εισαγγελίας είναι δύο πλέον, καθώς μετά τον 47χρονο, σημειώθηκε άλλο ένα περιστατικό.from Όλες οι ειδήσεις - Ειδήσεις https://ift.tt/3BlVKAZ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.