Θεσσαλονίκη: Κλειστή η Μητροπόλεως λόγω έργων

ΙΝΤΙΜΕ

Κλειστή θα είναι αύριο, Κυριακή, η οδός Μητροπόλεως στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών διαγράμμισης που θα εκτελεστούν από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του κεντρικού δήμου.

Πιο συγκεκριμένα, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Κυριακή (22/08/2021) κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα εκτελεστούν εργασίες διαγράμμισης επί της οδού Μητροπόλεως, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Μητροπόλεως, από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Τσιμισκή, της Λεωφόρου Νίκης, των καθέτων οδών που διαπερνούν την οδό Μητροπόλεως και καταλήγουν στην οδό Τσιμισκή και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Η Τροχαία σημειώνει ότι οι οδηγοί θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mkDsfb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη