Λαμία: Καθαρίστηκε ο περιβάλλοντας χώρος στο νέο κομμάτι του Κοιμητηρίου της Ξηριώτισσας

Δείτε όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος Λαμιέων Κωνσταντίνος Κερπινιώτης:

Ολοκληρώσαμε με επιτυχία τον καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου στο νέο κομμάτι του Κοιμητηρίου της Ξηριώτισσας, προφυλάσσοντας την περιοχή από κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς με την κοπή χόρτων, κλαδέματα και φυσικά ομορφαίνοντας το τοπίο.

Οι εργασίες στο μεγαλύτερο Κοιμητήριο του Δήμου, είναι καθημερινές για τη διατήρησή του, προσπαθώντας συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας προς τον πολίτη.

Στο πλαίσιο αυτό, απομακρύναμε (8.030) kg μπάζα και προστέθηκε ένα κλιματιστικό στο χώρο με τους ψυκτικούς νεκρικούς θαλάμους που διατηρούμε και προσφέρουμε δωρεάν όταν χρειαστούν οι οικογένειες για την παραμονή του μεταστάντος μέχρι την ταφή.

Συνεχίζουμε και με τις δικές σας παρατηρήσεις βελτιωνόμαστε και επεμβαίνουμε σε αυτούς τους ιερούς χώρους ανάπαυσης ψυχών... 

ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙEΩΝ!!!








Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη