Η προστασία του περιαστικού δάσους της Λαμίας


Κύριε Δήμαρχε της Λαμίας,

Τόσο καιρό είστε επί ποδός φτιάχνοντας καλά ή και άσχημα κατά την άποψη πολλών δημοτών, έργα, κατά κύριο λόγο βιτρίνας.

Εδώ η διαμαρτυρία όμως δεν αφορά αυτό αλλά την αδιαφορία που δείχνετε ακολουθώντας το παράδειγμα των προηγούμενων σας, για το περαστικό δάσος της πόλης μας, το μόνο όμορφο που της έχει μείνει. Δεν είναι δυνατόν να μην έχετε ενημερωθεί για την κατάσταση του. Ένα βήμα πριν τον πύρινο όλεθρο είμαστε. Δεν είναι υπερβολή. Τα κλαδέματα που εδώ και δύο χρόνια αφέθηκαν κάτω από τα δέντρα, αποτελούν εγκληματική ενέργεια όχι αμέλεια μετά από όσα συμβαίνουν στην χώρα μας. Αλλά ούτε και τώρα κάνετε κάτι.

Θα μας κάψει και εμάς ο στρατηγός άνεμος. Θα κλαίτε αλλά οι πολίτες δε θα σας συγχωρέσουν. Μόνο που δεν θα έχει σημασία πια. Βιαστείτε μια φορά έγκαιρα κύριε Δήμαρχε. Σώστε ότι όμορφο έχει μείνει στη κακάσχημη τσιμέντουπόλη μας, τα παρτέρια μπορούν να περιμένουν.

Έχουμε πόλεμο...

Α. Μ.

Υ. Γ. Ελπίζω να το ανεβάσετε!

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη