Έρχεται η πληρωμή για το ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

Έρχεται η πληρωμή για το ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

Την εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να γίνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πληρωμές στους μισθωτούς εργαζόμενους που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ.

Η πληρωμή αυτή αφορά στον μήνα Ιούλιο 2021.

Το μέτρο των αναστολών συμβάσεων εργασίας για τον Αύγουστο μπορούν να το αξιοποιήσουν μόνο οι επιχειρήσεις-εργοδότες σε ορισμένους κλάδους.

Οι κλάδοι αυτοί είναι η οργάνωση συνεδρίων και εμπορικών εκθέσεων, υπηρεσίες επίσκεψης και παροχής υποστήριξης σε ηλικιωμένους, υπηρεσίες παιδοτόπου και υπηρεσίες που παρέχονται από πολιτιστικές και ψυχαγωγικές ενώσεις.
Παράλληλα μέχρι τις 31 Αυγούστου στις επιχειρήσεις – εργοδότες που επιθυμούν να ενταχθούν στον Μηχανισμό για τον μήνα Αύγουστο 2021, δίνεται η δυνατότητα υποβολής δηλώσεων «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Α΄- ΦΑΣΗ)» και «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Α΄ - ΦΑΣΗ) - ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ» εφόσον γνωστοποιηθεί εκ των προτέρων κάθε αλλαγή ή τροποποίηση της οργάνωσης του χρόνου εργασίας μέσω του εντύπου Ε4: Πίνακας Προσωπικού – Συμπληρωματικός Ωραρίου των εργαζομένων που εντάσσονται στον Μηχανισμό.

Επίσης δίνεται εκ νέου δυνατότητα από 2 έως 20 Αυγούστου 2021 για την υποβολή μονομερών υπεύθυνων δηλώσεων καθώς και ορθών επαναλήψεων, βάσει της κείμενης νομοθεσίας από εργαζόμενους με δικαίωμα επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις – εργοδότες κύριων ή μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων ή τουριστικών λεωφορείων ως οδηγοί, για τη χορήγηση αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο 2021.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2WbSwRu
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη