Συγκλονίζει ο Απόστολος Γκλέτσος για την περιπέτεια υγείας του: Μου καυτηρίασαν την καρδιά χωρίς νάρκωση

INTIME

Ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν αρκετά χρόνια όταν χρειάστηκε να κάνει εγχείρηση καρδιάς.

«Δεν ήταν εγχείρηση. Ήταν κάτι χειρότερο, γιατί το κάνεις ζωντανός, χωρίς νάρκωση. Σου καυτηριάζουν την καρδιά. Ήταν οδυνηρό, πόνεσα, ταλαιπωρήθηκα και φοβήθηκα. Αυτό συνέβη μία ημέρα που έκανα γυμναστική και λιποθύμησα», αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρεται στην περιπέτεια που πέρασε με την καρδιά του. Στο παρελθόν έχει επίσης αποκαλύψει «Στα 35 μου συνέβησαν δύο έντονα πράγματα, ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο με διάρκεια 6 μηνών. Το πρώτο ήταν η γέννηση της κόρης μου και το δεύτερο ήταν η πρώτη εγχείρηση καρδιάς, ακολούθησαν άλλες δύο. Έκανα 9 ώρες χειρουργείο χωρίς νάρκωση. Ήταν επίπονο, όποιος δεν το έχει κάνει δεν ξέρει. Πρέπει να φωνάξεις για να μην σου τρυπήσουν την καρδιά, για αυτό είσαι ξύπνιος. Έκλαιγα, παρακαλούσα τον Θεό. Σκεφτόμουν τι κακό έχω κάνει και τιμωρούμαι τόσο», δήλωσε ο ηθοποιός.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3iZp4qL
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη