Χανιά: «Χτύπημα» με Βασιλακάκη από τη Λαμία


Ο 33χρονος μέσος, Θοδωρής Βασιλακάκης υπέγραψε στα Χανιά και θα τα ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Στην ομάδα των Χανίων ανήκει και τυπικά από το Σάββατο (14/08) ο Θοδωρής Βαιλακάκης. Ο 33χρονος μέσος που έμεινε ελεύθερος από τη Λαμία, έδωσε τα χέρια με τους «κυανόλευκους» και θα τους ενισχύσει την προσεχή σεζόν στη Super League 2. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θοδωρή Βασιλακάκη.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ
Γεννημένος στις 20 Ιουλίου 1988 έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη Βέροια, με την οποία συμμετείχε στη Super League τη σεζόν 2007-2008. Από τη Βέροια μετακόμισε στην Ξάνθη τον Σεπτέμβριο του 2009, διαγράφοντας σημαντική πορεία στην ομάδα της Θράκης μέχρι και το καλοκαίρι του 2017. Συνολικά με την Ξάνθη είχε 176 συμμετοχές με 14 γκολ στη Super League, 22 συμμετοχές με 2 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας και 4 συμμετοχές στο UEFA Europa League. Ακολούθησε ο Ατρόμητος με τον οποίο σε δύο χρόνια είχε 40 συμμετοχές και 5 γκολ στη Super League, 8 συμμετοχές και 3 γκολ στο Κύπελλο και 2 συμμετοχές στο UEFA Europa League. 


Τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στην Κύπρο με την Ανόρθωση, καταγράφοντας 14 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις. Την περασμένη σεζόν είχε 22 επίσημες συμμετοχές και 1 γκολ με τη Λαμία. Εχει "χριστεί" διεθνής με την Εθνική Ελπίδων. 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ
Μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του ο έμπειρος μέσος δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στα Χανιά. Ο τρόπος προσέγγισης και η λειτουργία της ομάδας ήταν από την αρχή αυτά που αναζητούσα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου και δε δυσκολεύτηκα καθόλου να δεχτώ την πρόταση που μου έγινε. Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις περιμένουμε μία πολύ δύσκολη χρονιά, αλλά είμαι σίγουρος πως και πάλι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα διεκδικήσουμε τον στόχο μας. Εύχομαι υγεία σε όλους και μακάρι να βρεθεί μια λύση για όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους που ξαφνικά θα μείνουν στον… αέρα».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη