Ρωσία: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος, συγκλονιστικό βίντεο από την πτώση

Pexels

Μεταγωγικό αεροσκάφος τύπου Ilyushin Il-112 συνετρίβη έξω από τη Μόσχα κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης, μεταδίδει το Reuters.

Ένα βίντεο από τη συντριβή που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο έδειξε το αεροπλάνο να πετάει σε χαμηλό υψόμετρο με ένα από τα φτερά του να έχει πάρει φωτιά, πριν κάνει απότομη στροφή και πέσει κατακόρυφα στο έδαφος.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τρεις άνδρες επέβαιναν και όπως όλα δείχνουν κανείς δεν φαίνεται να επέζησε του ατυχήματος.

Η υπηρεσία Τύπου της United Aircraft ανέφερε ότι έχει συσταθεί ειδική επιτροπή για τη διερεύνηση της συντριβής.

Το στρατιωτικό αεροσκάφος μεταφοράς Il-112V σχεδιάστηκε για τη μεταφορά προσωπικού, όπλων και άλλων φορτίων με μέγιστο βάρος 5 τόνους.

Το Il-112V αναμένεται να αντικαταστήσει το An-26. Η ανώτατη ταχύτητα του αεροσκάφους είναι 470 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ η εμβέλεια πτήσης του με μέγιστο φορτίο είναι 1.200 χιλιόμετρα.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

{https://twitter.com/TheScarmind/status/1427558128321716229?s=20}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3swz5yQ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη