Λαμία: Μήπως σ' αυτή την πόλη και περιοχή γενικά πρέπει να σοβαρευτούμε λίγο και να το κοιτάξουμε πως θα την ανεβάσουμε;

Ε πρέπει να το πω γιατί εδώ το έχω..... Deborah De Luka 19 Αυγούστου στη Μύκονο οκ υπέροχα καταπληκτικά αυτοί είναι βλάκες εκεί που φέρνουν ότι πιο καλό και εσείς εδώ έξυπνοι που βάζετε ότι πιο σκουπιδαριό και από dj και από μουσική στην πόλη  της περιοχής από Λ αρχίζει το όνομα σε Α τελειώνει  στα τοπικά  καλοκαιρινά  και μη  μαγαζιά που δεν ξέρουν την τύφλα τους να παίζουν σωστή μουσική  έτσι όπως πρέπει και όπως πρέπει εκεί που πρέπει και χαλάνε την πιάτσα με τα τζαμπατζίδικα μεροκάματα που ζητάνε .

Οκ αυτοί την πλάκα τους και το εφέ τους κάνουν και κανά μωρό κυνηγάνε.. Αλλά οι ιδιοκτήτες που βαράνε μύγες καλοκαιριάτικα και το χειμώνα ακόμα χειροτέρα δεν τους κόβει καθόλου να κοιτάξουν να έχουν σωστή μουσική και ποιοτικέ για να έρθει κόσμος που υπάρχουν καλοί Dj στην περιοχή. 

Δεν κοιτάνε τι γίνεται σε άλλα μέρη της Ελλάδας ιδιαίτερα με αυτές τις συνθήκες που υπάρχουν.. Μήπως σ αυτή την πόλη και περιοχή γενικά  πρέπει να σοβαρευτούμε λίγο και να το κοιτάξουμε πως θα την ανεβάσουμε; ή θα την βυθίσουμε εντελώς με τα παρατράγουδα που βάζουν και παίζουν μουσική;

ΥΓ....Γνωρίζουμε και βλέπουμε πρόσωπα και καταστάσεις που δημιουργούν αυτό το φαινόμενο που ανέφερα .Δεν θα επεκταθώ δεν επεκτάθηκα διότι βλέπουμε και λυπούμαστε γι αυτήν την κατάσταση αλλά τ αναφέρουμε μπας και σοβαρευτούν ιδίως οι ιδιοκτήτες και σώσουν την κατάσταση των μαγαζιών τους. Διότι μόνο κακό κάνουν αυτά τα παρατράγουδα Dj  που νομίζουν ότι παίζουν στο σαλόνι του σπιτιού τους στην επιχείρηση του κάθε εδώ ντόπιου που ζει από αυτή .

Αν θέλει να ζει να βγάζει το ψωμί του μια ζωή ας σοβαρευτεί και ας δει το παράδειγμα κάποιων που ανέφερα στην αρχή που τόσα χρόνια πολλά μάλιστα δηλ ...Cavo Paradiso και όχι μόνο αυτά ας ρίξει και μια ματιά στην Αθήνα Θεσσαλονίκη Πάτρα Τρίκαλα Βόλο Καρδίτσα κλπ κλπ να δει τη διαφορά με την δική του αντίληψη που νομίζει ότι είναι σωστή. Έχω ονόματα μαγαζιών αν θέλει να του πω που δουλεύουν σωστά. Και είναι αρκετά.

Δημήτρης Δροσόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη