Απίστευτο περιστατικό: Αεροσυνοδός του ζήτησε να σβήσει το τσιγάρο κι εκείνος τη χαστούκισε

Απίστευτο περιστατικό: Αεροσυνοδός του ζήτησε να σβήσει το τσιγάρο κι εκείνος τη χαστούκισε

Ένα απίστευτο και περίεργο περιστατικό έλαβε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας με επιβάτη να χαστουκίζει αεροσυνοδό επειδή του έκανε παρατήρηση που κάπνιζε. 

Έναν θεριακλή άνδρα 47 ετών συνέλαβε η κυπριακή αστυνομία τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/08), καθώς θεώρησε σκόπιμο να ανάψει τσιγάρο στην σκάλα του αεροπλάνου, μόλις η πτήση του έφτασε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Στη συνέχεια, στις παρατηρήσεις αεροσυνοδού πως έπρεπε να σβήσει το τσιγάρο, εκείνος απάντησε με ένα... χαστούκι. Σημειώθηκε και επεισόδιο, καθώς επακολούθησε ένας μικροχαμός.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «ΚΥΠΕ», μία πτήση έφτασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το εξωτερικό. Την ώρα που οι επιβάτες αποβιβάζονταν από το αεροπλάνο, 47χρονος επιβάτης, ενώ βρισκόταν στις σκάλες του αεροσκάφους άναψε τσιγάρο. Αεροσυνοδός που βρισκόταν στη σκάλα, εντόπισε τον επιβάτη και του έκανε παρατήρηση να σβήσει το τσιγάρο, επειδή υπήρχε κίνδυνος ανάφλεξης αφού το αεροσκάφος εκείνη την στιγμή ανεφοδιαζόταν.

Ο 47χρονος άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα, λόγω του κινδύνου ανάφλεξης, η αεροσυνοδός να αρπάξει το τσιγάρο από το στόμα του επιβάτη και να το σβήσει. Αυτή η κίνηση όμως προκάλεσε την «έκρηξη» του θεριακλή επιβάτη, καθώς χαστούκισε στο πρόσωπο την αεροσυνοδό και συνέχισε να φωνάζει, ενώ άναψε δεύτερο τσιγάρο.

Η αεροσυνοδός προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία κατά του 47χρονου ο οποίος κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της παραβίασης απαγόρευσης καπνίσματος, κοινής επίθεσης και πρόκλησης ανησυχίας. Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας εξετάζει την υπόθεση.

Πληροφορίες από Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ).from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3jT4IyH
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.