Τίτλοι τέλους για σινεμά μεγάλης αλυσίδας

Τίτλοι τέλους για σινεμά μεγάλης αλυσίδας

Το πολυτελές πολυσινεμά Village Φαλήρου, έκλεισε οριστικά ως κινηματογράφος και θα αλλάξει χρήση στο άμεσο μέλλον

Δυστυχώς, τίτλους τέλους έβαλε η μεγάλη αλυσίδα κινηματογραφικών αιθουσών Village Cinemas στο Παλαιό Φάληρο.

Πολλοί  έσπευσαν από τις πρώτες μέρες που έληξε η καραντίνα να κλείσουν εισιτήρια για να παρακολουθήσουν κάποια ταινία. Με λύπη διαπίστωσαν ότι ο μεγάλος πολυχώρος έκλεισε οριστικά.

 Τα Village Cinemas στο Φάληρο στην Αθήνα δεν άνοιξαν αυτό το καλοκαίρι όταν επετράπη η λειτουργία και των κλειστών 12μηνης διάρκειας αιθουσών και η αιτία είναι ότι κλείνουν οριστικά ως σινεμά και αλλάζουν χρήση στο άμεσο μέλλον.

Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα, το συγκρότημα SouthPolis είχε βγει σε πλειστηριασμό με τελικό πλειοδότη το επενδυτικό fund Brooklane το οποίο δραστηριοποιείται στην αγορά μεγάλων ακινήτων.

Το ακίνητο των 18 στρεμμάτων πρόκειται να αξιοποιηθεί για επαγγελματικές χρήσεις (γραφεία μεγάλων επιχειρήσεων) όπως άλλα αντίστοιχα ακίνητα της επενδυτικής εταιρείας ενώ υπάρχουν συζητήσεις και για άλλες χρήσεις.

Μπαίνοντας μάλιστα στην επίσημη σελίδα των Village πράγματι δεν υπάρχει αυτό του Φαλήρου στη σχετική λίστα ενώ το κλείσιμο του έρχεται λίγο καιρό μετά το κλείσιμο του Odeon StarCity που βρισκόταν στη Συγγρού.

cinema



from Όλες οι ειδήσεις - Ειδήσεις https://ift.tt/3gE3I0o
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη