Γυμναστής αρνιόταν να κάνει το εμβόλιο και κόλλησε δυο φορές κορονοϊό: Σοκαριστικές εικόνες με το πριν και το μετά

Pixabay

Πρόκειται για τον Bill Phillips, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στις ΗΠΑ. Αρνιόταν να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, κόλλησε δυο φορές και έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Τις ανατριχιαστικές συνέπειες που μπορεί να έχει ο κορονοϊός σε έναν οργανισμό, όσο γυμνασμένος και δυνατός και αν είναι αυτός, αποκαλύπτει η ιστορία ενός 56χρονου γυμναστή.

Πρόκειται για τον Bill Phillips, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στις ΗΠΑ αφού έχει γράψει και βιβλία σχετικά με την διατροφή και την άσκηση. Ο 56χρονος γυμναστής από το Κολοράντο, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, έχει προσβληθεί δύο φορές από κορονοϊό και έδωσε τεράστια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η εικόνα του προκαλεί σοκ με τον ίδιο να παροτρύνει πλέον τους πάντες να εμβολιαστούν χαρακτηρίζοντας λάθος το γεγονός ότι ο ίδιος δεν το έκανε.

«Δεν με βοήθησε που μπορούσα να σηκώσω στον πάγκο 136 κιλά ή να τρέξω 1,5 χιλιόμετρα σε ανηφόρα. Πονούσα πολύ και έχασα πολλά αλλά απέκτησα μια νέα άποψη για τη ζωή» δήλωσε ο Φίλιπς μετά την περιπέτειά του. «Πίστευα ότι η ανοσία από την πρώτη φορά θα με κάλυπτε γι΄αυτό δεν έκανα το εμβόλιο. Ήταν λάθος», λέει.

{https://twitter.com/KellyReinkeTV/status/1430007918254956548?s=20}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3sQJOE9
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη