Παραλίες Αττικής - Καιρός: Με ταραγμένη θάλασσα τα μπάνια των Αθηναίων το Σαββατοκύριακο

Παραλίες Αττικής - Καιρός: Με ταραγμένη θάλασσα τα μπάνια των Αθηναίων το Σαββατοκύριακο

Ενισχυμένοι βοριάδες θα επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο στο Αιγαίο, αλλά και στην Αττική, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Το Σάββατο, στα νότια παράλια της Αττικής θα επικρατούν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 4-5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 33-34οC.

Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 6 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι κυματώδης. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 31οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι βορείων διευθύνσεων με ένταση 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 33οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν βόρειοι άνεμοι με ένταση 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ, οπότε και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 32-33οC.

Γενικά αίθριος καιρός θα επικρατήσει στο νομό.

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής το Σάββατο

Την Κυριακή, στα νότια παράλια της Αττικής θα επικρατούν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη, κυρίως στο εσωτερικό του Σαρωνικού Κόλπου και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 33οC.

Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 6-7 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι έντονα κυματώδης. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 30οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι βόρειων διευθύνσεων με ένταση 5 έως 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 32οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν βόρειοι άνεμοι με ένταση 5 έως 6 μποφόρ, οπότε και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 31-32οC.

Γενικά καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένε,ς στα βόρεια και δυτικά τμήματα τις πρωινές έως μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσει στο νομό.

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής την Κυριακή



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3AYUp2K
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη