ΕΕΤΑΑ - παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Τι ώρα βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα

ΕΕΤΑΑ - παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Τι ώρα βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι υπηρεσίες της ΕΕΤΑΑ για να αναρτήσουν σήμερα τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ και τους πίνακες με τους δικαιούχους των voucher. Το Dnews δημοσιεύει αποκλειστικά το χρονικό διάστημα και την ώρα που θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα

Μετά από επικοινωνία του Dnews , πηγές της ΕΕΤΑΑ κάνουν γνωστό ότι τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ θα ανακοινωθούν σήμερα το βράδυ μεταξύ του χρονικού διαστήματος 20:00 με 23:00.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και των πινάκων των δικαιούχων του προγράμματος «Εναρμόνιση της Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής» θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εγγραφών στους παιδικούς σταθμούς - ιδιωτικούς και δημοτικούς - με την πολυπόθητη επιδότηση από το ΕΣΠΑ.

Οι γονείς θα επιδοθούν από αύριο στο κυνήγι για εύρεση θέσης με τα περιθώρια να είναι στενά αφού οι εγγραφές αναμένεται να παραμένουν ανοικτές έως την 1η Σεπτεμβρίου. 

Όσοι ενταχθούν στο πρόγραμμα οικονομικής στήριξης, θα πάρουν voucher για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς αξίας 180 ευρώ ανά μήνα, για την κάλυψη του κόστους των σταθμών της επιλογής τους.

Τα τελικά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ θα αναρτηθούν στο eetaa.gr.

Οι γονείς για την εγγραφή θα πρέπει να αναφέρουν ή να προσκομίσουν (ηλεκτρονικά ή έντυπα) στους παιδικούς σταθμούς τα εξής στοιχεία:

- το έντυπο του voucher

- ΑΦΜ και ΔΟΥ μητέρας 

- δ/νση κατοικίας

- φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας της μητέρας

- ημερομηνία γέννησης του παιδιού

- τηλέφωνα επικοινωνίαςfrom Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3DdnqtI
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.