Μίνι Ανασχηματισμός: Ορκίστηκαν οι νέοι Υπουργοί και Υφυπουργοί (βίντεο)

Μίνι Ανασχηματισμός: Ορκίστηκαν οι νέοι Υπουργοί και Υφυπουργοί (βίντεο)

Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί με θρησκευτικό όρκο ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο πρώτος που έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία των νέων υπουργών μετά τον «μίνι ανασχηματισμό» που ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής.

{https://www.youtube.com/watch?v=lD60E9HOxc8}

Πρόκειται για τους Άκη Σκέρτσο που αναβαθμίστηκε σε υπουργός Επικρατείας, τον Χρήστο Τριαντόπουλο που ορκίστηκε υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, τον Γιάννη Οικονόμου που ορκίστηκε υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, τον Γιώργο Στύλιο που αναλαμβάνει υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον Θεόδωρο Λιβάνιος που ορκίστηκε υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ανναλυτικά οι αλλαγές:

  • Ο έως σήμερα Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Χρήστος-Γεώργιος Σκέρτσος αναλαμβάνει Υπουργός Επικρατείας, με τις ίδιες αρμοδιότητες.
  • Ο έως σήμερα Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστος Τριαντόπουλος αναλαμβάνει Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές.
  • Ο έως σήμερα Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννης Οικονόμου αναλαμβάνει Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.
  • Στη θέση της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου παραμένει η κυρία Αριστοτελία Πελώνη.
  • Ο έως σήμερα Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιος Στύλιος αναλαμβάνει Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη θέση του κυρίου Ιωάννη Οικονόμου.
  • Ο έως σήμερα Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Θεόδωρος Λιβάνιος αναλαμβάνει Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στη θέση του κυρίου Γεώργιου Στύλιου.


from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2UfuYuj
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.