Οδηγοί είχαν «Άγιο» σε τροχαία ατυχήματα - Εικόνες που συγκλονίζουν

Οδηγοί είχαν «Άγιο» σε τροχαία ατυχήματα - Εικόνες που συγκλονίζουν

Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν πολλά τροχαία ατυχήματα στη χώρα μας και οδηγοί στάθηκαν πολύ τυχεροί, αν και τα οχήματα τους διαλύθηκαν. 

Τροχαία ατυχήματα έγιναν πολλά στη χώρα και τις προηγούμενες ημέρες και σε πολλές περιπτώσεις οι επιβαίνοντες σε αυτοκίνητα και μηχανές είχαν «Άγιο», καθώς γλίτωσαν κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Κόρινθος: Αυτοκίνητο διαλύθηκε σε τροχαίο, χωρίς γρατζουνιά ο οδηγός

Πολύ τυχερός στάθηκε ξημερώματα Τετάρτης (11/08) οδηγός ενός οχήματος που έχασε τον έλεγχο, έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες και μετά από αρκετές τούμπες βγήκε από τον δρόμο στην Κόρινθο.

Ο οδηγός βγήκε χωρίς γρατζουνιά, από την ταραχή του όμως, είπε στους αστυνομικούς ότι υπήρχε και άλλος επιβάτης μέσα στο αυτοκίνητο σύμφωνα με το «korinthostv.gr».

Άμεσα σήμανε συναγερμός σε Πυροσβεστική και Αστυνομία, που άρχισαν να ψάχνουν στο σημείο του ατυχήματος για να εντοπίσουν τον δεύτερο επιβαίνοντα.

{https://www.youtube.com/watch?v=fRY3uRSfJAc}

Αργότερα, ο οδηγός, ήρεμος πλέον από το ισχυρό σοκ που υπέστη, ενημέρωσε τους αρμόδιους ότι ήταν μόνος του στο Ι.Χ. και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

troxaio atixima korinthos korinthostv.gr 1

troxaio atixima korinthos korinthostv.gr 2

troxaio atixima korinthos korinthostv.gr 3

troxaio atixima korinthos korinthostv.gr 4

troxaio atixima korinthos korinthostv.gr 5

troxaio atixima korinthos korinthostv.gr 6

troxaio atixima korinthos korinthostv.gr 7

troxaio atixima korinthos korinthostv.gr 8

Ευρυτανία: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό – Τραυματίστηκε η οδηγός του

Εκτροπή επιβατικού ΙΧ αυτοκίνητου σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης (10/08) κοντά στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Δυτικής Φραγκίστας στον Δήμο Αγράφων, με την οδηγό να τραυματίζεται, όπως ανέφερε το «ilamia.gr».

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο, που οδηγούσε μια γυναίκα, για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του και έφυγε στον γκρεμό.

Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έφθασε στο σημείο με ένα όχημα και έξι Πυροσβέστες, επιχείρησε τον απεγκλωβισμό της οδηγού, η οποία είχε τραυματιστεί.

Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου.

autokinito gremos eurutania odigos traumatias ilamia.gr

Ιεράπετρα: Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο - Ένας τραυματίας και ένας εγκλωβισμένος

Με δυσάρεστο τρόπο ξεκίνησε το πρωινό της Παρασκευής (13/08) στην Ιεράπετρα μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε σαν αποτέλεσμα την κινητοποίηση Πυροσβεστικής, ΕΚΑΒ και Αστυνομίας.

Το τροχαίο, όπως αναφέρει το «radiolasithi», σημειώθηκε στο γνωστό επικίνδυνο σημείο της διασταύρωσης των δύο περιφερειακών δρόμων στις ελαιοδεξαμενές στην Ιεράπετρα, όταν για άγνωστο λόγο η μηχανή συγκρούστηκε με το ΙΧ.

Σύμφωνα με το «daynight.gr» ο νεαρός οδηγός της μηχανής που είναι από την Ιεράπετρα τραυματίστηκε αρκετά, χωρίς να φαίνεται πως κινδυνεύει η ζωή του, και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, ενώ οι δύο επιβάτες του ΙΧ που ήταν τουρίστες είναι καλά στην υγεία τους, αν και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του οδηγού. Τα αίτια του τροχαίο εξετάζει το ΑΤ Ιεράπετρας.

troxaio ierapetra autokinito mixani radiolasithi.gr

troxaio ierapetra autokinito mixani radiolasithi.gr 1

troxaio ierapetra autokinito mixani radiolasithi.gr 2

Εκτροπή αυτοκινήτου στην Καβάλα με υλικές ζημιές

Στην επαρχική οδό Νέας Περέμου-Ελαιοχωρίου στην Καβάλα έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/08) οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινή του, το οποίο βγήκε από την πορεία του και ανετράπη. Ευτυχώς, όπως ανέφερε το «proininews.gr» δεν τραυματίστηκε κάποιος από τους επιβαίνοντες. Το αυτοκίνητο υπέστη πολλές υλικές ζημιές.

troxaio atixima kavala autokinito proininews.gr

troxaio atixima kavala autokinito proininews.gr 1

troxaio atixima kavala autokinito proininews.gr 2

Σύγκρουση τριών οχημάτων στο Ναύπλιο

Τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση τριών αυτοκινήτων σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης (12/08) στο Ναύπλιο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «argolikeseidiseis.gr» τα οχήματα κινούνταν στην οδό Ασκληπιού με κατεύθυνση την Άρια και στο ύψος του Γυμναστηρίου «Hercules», το προπορευόμενο όχημα πάτησε φρένο για άγνωστο ακόμα λόγο, με αποτέλεσμα τα δυο αυτοκίνητα που ακολουθούσαν να πέσουν το ένα πάνω στο άλλο.

Από την σύγκρουση σημειώθηκαν υλικές ζημιές,ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας παρελαβε από το σημείο της σύγκρουσης μια μητέρα και ένα μικρό παιδί που τους μετέφερε στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.

troxaio nafplio sigrousi autokinita argolikeseidhseis.gr

troxaio nafplio sigrousi autokinita argolikeseidhseis.gr 1

troxaio nafplio sigrousi autokinita argolikeseidhseis.gr 2

troxaio nafplio sigrousi autokinita argolikeseidhseis.gr 3

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3sgfDWQ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη