Διακοπές νερού μέχρι τέλος Αυγούστου ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΘ

Διακοπές νερού μέχρι τέλος Αυγούστου ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΘ

Διακοπές υδροδότησης που θα επαναλαμβάνονται έως το τέλος Αυγούστου στον οικισμό Αλυκή ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΘ 

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος υδροδότησης των υψηλών τμημάτων του οικισμού της Αλυκής του Δήμου Θηβαίων, σε συνέχεια των αποφάσεων για ενίσχυση της διατιθέμενης ποσότητας νερού με μεταφορά από τη Θήβα που υλοποιείται από τις αρχές Ιουλίου και της με αριθ. 159/2021 απόφασης του Δ.Σ. της Επιχείρησης για μέτρα περιορισμού της κατανάλωσης, η ΔΕΥΑΘ ενημερώνει τους κατοίκους ότι λόγω της συνεχιζόμενης αδυναμίας υδροδότησης των τμημάτων αυτών, θα προβεί σε διακοπή της υδροδότησης των χαμηλών τμημάτων του οικισμού, σήμερα Πέμπτη 19-8-2021, από 10:00 μ.μ. το βράδυ, έως 08:00 π.μ. το πρωί της Παρασκευής 20-8-2021, προκειμένου να υδροδοτηθούν τα υψηλά τμήματά του.

Οι διακοπές υδροδότησης θα επαναλαμβάνονται έως το τέλος Αυγούστου ανάλογα με τις ανάγκες κι έπειτα από σχετική ανακοίνωση.

Τέλος, τονίζεται ότι ο περιορισμός της κατανάλωσης νερού στην τελείως απαραίτητη θα συμβάλει καθοριστικά στον περιορισμό των διακοπών



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2XEF7C6
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη