Λάρισα: Αποφυλακίστηκε και έκλεψε 88 ευρώ, «δείξτε επιείκεια, περιμένω για σειρά στον ΟΚΑΝΑ»

Λάρισα: Αποφυλακίστηκε και έκλεψε 88 ευρώ, «δείξτε επιείκεια, περιμένω για σειρά στον ΟΚΑΝΑ»

Ένας 34χρονος άντρας στην Λάρισα, ο οποίος αποφυλακίστηκε πρόσφατα, αλλά όπως φαίνεται... δεν συμμορφώθηκε και ξανά έκλεψε 8 ευρώ από ένα αυτοκίνητο και 80 ευρώ από ένα ταξί.

Συγκεκριμένα ποινή φυλάκισης τριών ετών αλλά με τριετή αναστολή επέβαλε την Τετάρτη, το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας σε 34χρονο που παραπέμφθηκε κατηγορούμενος για κλοπές χρημάτων από δύο αυτοκίνητα.

Ο 34χρονος, γνώριμος των διωκτικών αρχών, αποφυλακίστηκε σχετικά πρόσφατα και συνελήφθη για κλοπές. Η πρώτη κλοπή σημειώθηκε στη 01.00 προχθές τα ξημερώματα στη Νέα Πολιτεία όπου ο 34χροvoς από το ανασφάλιστο και σταθμευμένο σε πιλοτή πολυκατοικίας αυτοκίνητο 40χρονου, έκλεψε 8 ευρώ.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας προέκυψε ότι το προηγούμενο βράδυ έξω από ξενοδοχείο στο Κέντρο, ο 34χρονος από το ταξί 50χρονου Λαρισαίου έκλεψε την κερματοθήκη που περιείχε το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.

«Διαπίστωσα ότι λείπε η κερματοθήκη»

«Άφησα το ταξί στην είσοδο του ξενοδοχείου και κατέβηκα για να ενημερώσω τον πελάτη», τόνισε χθες το μεσημέρι στο Αυτόφωρο Δικαστήριο ο 50χρονος ταξιτζής. Για να προσθέσει όπως διαβάζουμε στο onlarissa.gr, πως «όταν επέστρεψα, δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί. Παρέλαβα τον πελάτη και φύγαμε και όταν ολοκληρώθηκε η κούρσα αναζήτησα την κερματοθήκη να δώσω ρέστα και τότε διαπίστωσα ότι λείπει».

«Δείξτε επιείκεια, περιμένω για σειρά στον ΟΚΑΝΑ»

«Δείξτε επιείκεια» τόνισε ο 34χρονος κατηγορούμενος κατά την απολογία του. «Το Δικαστήριο να δείξει την επιείκειά του» τόνισε η πρόεδρος του Αυτοφώρου για να απευθυνθεί προς τον κατηγορούμενο λέγοντας «αλλά πού θα σας οδηγήσει αυτή η κατάσταση με τις κλοπές;».

«Ζητάω συγγνώμη, περιμένω να πάρω σειρά για τον ΟΚΑΝΑ, δώστε μου μια δεύτερη ευκαιρία» απάντησε ο κατηγορούμενος. Η εισαγγελέας της έδρας παρατήρησε την έντονη παραβατική συμπεριφορά του δράστη προτείνοντας την ενοχή του, με το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας να τον κρίνει ένοχο επιβάλλοντας ποινή φυλάκισής 3 ετών με τριετή αναστολή.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2Wa2nXF
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη