ΕΠΟΠ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για προσλήψεις στο Πολεμικό Ναυτικό

ΕΠΟΠ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για προσλήψεις στο Πολεμικό Ναυτικό

Τα αποτελέσματα για την πλήρωση 100 θέσεων ΕΠΟΠ νοσηλευτών μέσω ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί στη σελίδα του Πολεμικού ναυτικού (hellenicnavy.gr)

Αναρτήθηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα του Πολεμικού Ναυτικού (hellenicnavy.gr πεδίο: Ενημέρωση Κοινού) οι πίνακες με τους κατάλληλους/ακατάλληλους υποψήφιους Επαγγελματίες Οπλίτες που συμμετέχουν στον εν εξελίξει διαγωνισμό για την πλήρωση 100 θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) ανδρών - γυναικών ειδικότητας Βοηθού Νοσηλευτικής.

Το ΓΕΝ υπενθύμισε την υποχρέωση των υποψηφίων να ενημερωθούν σχετικά, με αποκλειστικά δική τους ευθύνη μέσω προσωποποιημένης πληροφόρησης τους κάνοντας χρήση των κωδικών τους στο taxisnet.

Υπενθυμίζεται οτι το Πολεμικό Ναυτικό έχει προκηρύξει μέσω ΑΣΕΠ, την πλήρωση εκατό (100) θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) ανδρών - γυναικών ειδικότητας Βοηθού Νοσηλευτικής , όπου οι υποψήφιοι είχαν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας μέχρι και το Σάββατο, 7 Αυγούστου και ώρα 23:59.

 pinakas eidikotiton

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2WqOp4n
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη