Ανακοινώνονται νέα μέτρα για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους σε καφέ, μπαρ και εστιατόρια

INTIME

Η κυβέρνηση την επόμενη εβδομάδα ανακοινώνει τι θα ισχύσει για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους από Σεπτέμβρη - Αυτό ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την πρώτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. 

Συγκεκριμένα τόνισε πως θα ανακοινωθεί ολοκληρωμένο πλαίσιο της πανδημίας καθώς και πως ακριβώς θα διαμορφωθεί το «φθινοπωρινό τοπίο» για εμβολιασμένους και μη. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην πανδημία τονίζοντας από όλους η μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

«Η πραγματικότητα αντιστέκεται και δεν υποχωρεί και δείχνει δυο πράγματα για τους ανεμβολίαστους ότι είτε θα εμβολιαστούν είτε θα νοσήσουν.Η επιστροφή από τις διακοπές είναι ανάγκη να συνοδεύεται από τεστ και τήρηση μέτρων ασφαλείας, τόνισε.

Όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το Dnews τα μέτρα που θα ανακοινωθούν θα είναι ιδιαιτέρως σκληρά για όσους παραμένουν ανεμβολίαστοι. Παραμένει επίσης ανοιχτό  όσοι δεν έχουν τσιμπηθεί να προσέρχονται στην εργασία τους μόνο με την επίδειξη αρνητικού rapid test.

Τι ετοιμάζει το Μαξίμου

Εστίαση

Δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου σε καφέ και εστιατόρια οι ανεμβολίαστοι από το φθινόπωρο, χώροι οι οποίοι θα είναι αποκλειστικά για εμβολιασμένους. Εξάλλου όσο ο καιρός θα χαλάει από Σεπτέμβριο οι συγκεκριμένες δραστηριότητες θα μεταφέρονται σε εσωτερικούς χώρους, κάτι που θα αποτελέσει πρόβλημα για όσους δεν θα έχουν εμβολιασθεί.

Μπαρ και κέντρα διασκέδασης

Αντίστοιχες απαγορεύσεις θα υπάρχουν και τη νύχτα αφού τα μπαρ και τα κέντρα διασκέδασης θα απευθύνονται μόνο σε εμβολιασμένους ή σε όσους έχουν νοσήσει.

Θέατρα

Περιορισμός φαίνεται ότι θα υπάρχει και στα κλειστά θέατρα αφού η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν εμβολιασθεί ή έχουν νοσήσει οπότε και θα πρέπει να περιμένουν 6 μήνες για να κάνουν μία δόση του εμβολίου.

Κινηματογράφοι

Ανάλογα μέτρα αναμένεται ότι θα ισχύουν και για τους κινηματογράφους.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3y5dSwW
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη