Μίνα Γκάγκα σε Τσιτσιπά: Συνέχισε να παίζεις τένις, εκεί μας κάνεις περήφανους

Μίνα Γκάγκα σε Τσιτσιπά: Συνέχισε να παίζεις τένις, εκεί μας κάνεις περήφανους

Απάντηση στον Στέφανο Τσιτσιπά και στα όσα είπε αναφορικά με τα εμβόλια, δίνει η διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής στο «Σωτηρία», καλώντας τον Έλληνα αθλητή «να είσαι γερός και να συνεχίζεις να παίζει τένις, εκεί μας κάνεις περήφανους».

«Μόνο στο «Σωτηρία», τους τελευταίους τρεις μήνες χρειάστηκε να νοσηλεύσουμε 229 νεαρά άτομα έως 29 χρονών» σημειώνει η κ. Γκάγκα διευκρινίζοντας μάλιστα ότι «είχαν βαριά πνευμονία, χρειάστηκαν υποστήριξη με οξυγόνο, high flow και μη-επεμβατικό αερισμό και παρόλα αυτά, 9 χρειάστηκαν ΜΕΘ».

Και συνεχίζει γράφοντας ότι αυτό έγινε «Μόνο σε ένα νοσοκομείο και σε ένα τρίμηνο!», για να παραπέμψει και σε όσα γίνονται διεθνώς φέρνοντας ως παράδειγμα την κατάσταση στις ΗΠΑ.

«Οι ΗΠΑ» γράφει «μετρούν πάνω από 2500 θανάτους στην ηλικία αυτή» και θέτει το ερώτημα: «Είναι λίγοι; Δεν κινδυνεύουν οι νέοι;».

Καταλήγει δε σημειώνοντας, «Στέφανε, να είσαι γερός και να συνεχίσεις να παίζεις τένις, εκεί μας κάνεις περήφανους» δίνοντας ουσιαστικά το μήνυμα προς τον νεαρό αθλητή να ασχολείται με αυτό που γνωρίζει και όχι με θέματα που άπτονται εξειδικευμένου επιστημονικού πεδίου στέλνοντας λάθος μηνύματα.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2Xuo2KT
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη