«Έγιναν και λάθη στις φωτιές»: Η πρώτη ενημέρωση από το νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου (βίντεο)

EUROKINISSI

«Όποιος δρα κάνει και λάθη» ανέφερε στην πρώτη του ενημέρωση ως κυβερνητικός εκπρόσωβπος ο Γιάννης Οικονόμου.

«Η κυβέρνηση και ο κρατικός μηχανισμός δεν σήκωσαν τα χέρια ψηλά» ανέφερε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στο πρώτο του briefing. «Δεν παρέμειναν θεατές, δεν αναλώθηκαν σε επικοινωνιακούς χειρισμούς. Όλοι μάχονται, καθένας από το πόστο του. Είμαστε εδώ όρθιοι, ψύχραιμοι και οργανωμένοι. Όποιος δρα κάνει και λάθη. Τα αναγνωρίζουμε με γενναιότητα και ειλικρίνεια. Το είπαμε θα το ξαναπούμε. Τώρα όμως είναι η ώρα της μάχης. Και αυτή την ώρα πρέπει να στηρίξουμε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Πρέπει να στηρίξουμε τους πυροσβέστες , όλους όσους μάχονται με τη φωτιά».

{https://www.youtube.com/watch?v=nulpsADUhZo}

Ο Γιάννης Οικονόμου, δεσμεύτηκε παράλληλα ότι «η κυβέρνησή μας εγγυάται ότι στο τέλος αυτής της κρίσης θα έχει μεριμνήσει, ώστε να καλυφθεί κάθε πληγή που άνοιξε: περιβαλλοντική, οικονομική, επαγγελματική και ψυχολογική. Πράγμα που στο πρόσφατο παρελθόν άλλοι απέτυχαν οικτρά να πράξουν σε ανάλογες περιπτώσεις».

«Οι ανεμβολίαστοι είτε θα εμβολιαστούν, είτε θα νοσήσουν»

Σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας, ο Γιάννης Οικονόμου ανέφερε: «είτε θα εμβολιαστούν είτε θα νοσήσουν θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους, αλλά και ανθρώπους στο οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον τους, γεγονός που μπορεί να κοστίσει ζωές. Και αυτό δεν θα είναι απλά ένα λάθος. Θα είναι άδικο. Θα είναι ηθικά απαράδεκτο. Γι' αυτό ακριβώς η επιστροφή από τις διακοπές είναι ανάγκη να συνοδεύεται από τεστ και ιδιαίτερη έμφαση στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων».

Την επόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε παράλληλα, πως την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την κυβέρνηση «για το συνολικό πλαίσιο διαχείρισης της πανδημίας από το φθινόπωρο και μετά».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2Wcpb9A
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη